Zaterdag 7 november – De Grote Hamersma 2016 Proeverij

Zaterdag 7 november – Villa Oldenhoff Abcoude
De Grote Hamersma Proeverij
14.00 – 18.00 uur (aansluitend diner!)

DGH 2016 3DOok voor 2016 is hij er weer: De Grote Hamersma. De jaarlijkse wijnbijbel annex -encyclopedie van de bekende wijnschrijver Harold Hamersma. In dit boek staan alle wijnen die er toe doen in Nederland en het is inmiddels genoegzaam bekend dat óók mijn wijnen daartoe behoren .. In totaal staan er 46 wijnen in van ZekVinos, waarvan er maar liefst 20 een score van rond de 9 hebben! En als je een 8,5 óók als een afgeronde 9 beschouwt, dan zijn het alleen maar negens!

Bovendien zijn er net als vorig jaar weer 3 wijnen opgenomen in de illustere en felbegeerde Top 100 van Hamersma! De best scorende wijnen met een 9+ zijn dit jaar de Fleurie Vieilles Vignes “Champagne” 2014 van Domaine de la Grand’Cour (Hamersma: “De lekkerste Fleurie die ik proefde dit jaar. Champagne!”) en de Brunello di Montalcino 2010 van Azienda Agricola Altesino (Hamersma: “Vachtje-voor-de-open-haard-tannines en een enorm rijk en voldaan gevoel”).

Vorige week werd de Brunello al bejubeld in de speciale wijnbijlage van de NRC waar deze fantastische wijn in een pre-publicatie van De Grote Hamersma 2016 op plaats 8 was opgenomen in Hamersma’s Top 25 Wijnen van Speciaalzaken. Klik hier om het artikel nog even na te lezen.

Wil je verder alvast even kijken hoe m’n wijnen op de door Harold toepasselijke wijze zijn becommentarieerd in zijn boek? Kijk dan even hier voor een eerste impressie van de zogenaamde “Mijn Eigen Hamersma 2016“.

Kom zaterdag 7 november bij Villa Oldenhoff de 46 hoog scorende wijnen uit De Grote Hamersma 2016 proeven! Én ..

IMG_6303Ontmoet zelf de wijnmakers van de best scorende wijnhuizen: Elsa en Adèle Matrot van Domaine Matrot uit Meursault, Jean-Louis Dutraive en zijn dochter Ophelie van Domaine de la Grand’Cour uit Fleurie, Lorenzo Gucci van Azienda Agricola Altesino uit Montalcino en Marco Persenico van Mamete Prevostini uit Valtellina.

Laat je eigen boek (ieder bezoeker krijg een ZekVino’s Eigen Hamersma 2016 cadeau) signeren door Harold Hamersma, die vanzelfsprekend aanwezig zal zijn.

achter_web_newsBlijf na de proeverij dineren bij de Oldenhoff met een selectie van de mooiste wijnen van de proeverij; het diner wordt uiteraard weer verzorgd door Simon de Winter van Xiom Food & Events.

Maak –indien nodig- gebruik van de gratis shuttle service van en naar station Abcoude.

Entree proeverij € 7,50 en kosten voor het diner € 60,- p.p.

Aanmelden kan nu al op paul@zekvinos.nl en kijk voor meer info op m’n Facebook-event.

Een gratis exemplaar van De Grote Hamersma 2016 (€ 24,99) cadeau!?

Zoals eerder gezegd: later meer over mijn  wijnen die in De Grote Hamersma 2016 zo goed scoren, maar ik kan je verzekeren dat ik het een leuke bevestiging vind dat ik met m’n wijnimport op de goede weg ben! Ik ga daarom 25 boeken t.w.v. € 24,99 cadeau doen bij een bestelling van minimaal 12 van mijn wijnen uit De Grote Hamersma 2016. Je kan dit pakket van 12 wijnen zelf samenstellen, op of n.a.v. de proeverij op 7 november. Je kan ook, en dat kan nu al, kiezen voor het Grote Hamersma 2016 pakket dat ik zelf samengesteld heb met de 12 meest representatieve en best scorende wijnen. Dit pakket kost € 195,- en nogmaals, je krijgt De Grote Hamersma 2016 t.w.v. € 24,99 erbij cadeau.

Tot snel en in ieder geval tot zaterdag 7 november bij Villa Oldenhoff!
Paul

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Bubbels, Franse Wijnen, Italiaanse Wijnen, Rode Wijnen, Rosé, Witte Wijnen. Bookmark de permalink.