Unieke Kerstgeschenken van ZekVinos

De Feestdagen .. Altijd een drukke periode, maar ook altijd een mooi moment om het jaar mooi en hopelijk zorgeloos af te sluiten! Tijd ook om je hard werkende personeel, je goede klanten en/of andere waardevolle zakelijke relaties te bedanken voor hun bijdrage dit jaar.

Een mooie fles wijn is toch nog steeds en altijd een zeer geslaagd Kerstgeschenk! Zeker als deze wijn zorgvuldig geselecteerd is en de kwaliteit vertegenwoordigt waar je zelf voor staat!

Klik hier om de folder te downloaden met alle mogelijkheden en prijzen.

ZekVinos regelt dit uiteraard graag voor je en ik kan zowel standaard als maatwerk Kerstgeschenken samenstellen, afhankelijk van persoonlijke wensen en budget. Zoals altijd is alles bespreekbaar! Ook is het mogelijk je kistjes te voorzien van je eigen bedrijfslogo.

DE GROTE HAMERSMA GESCHENKKIST ..

Zoek je een origineel en uniek wijngeschenk? Dan is “De Grote Hamersma” Geschenkkist misschien een leuk idee! Ook voor 2018 is hij er weer: De Grote Hamersma. De jaarlijkse wijnbijbel annex -encyclopedie van de bekende wijnschrijver Harold Hamersma. In dit boek staan alle wijnen die er toe doen in Nederland en het is inmiddels genoegzaam bekend dat óók mijn wijnen daartoe behoren .. In totaal staan er 70 wijnen in van ZekVinos, waarvan er maar liefst 64 een score van rond de 9 hebben! Bovendien zijn enkele wijnen opgenomen in de illustere en felbegeerde Top 100 van Hamersma!

Ik heb een speciaal wijnkistje op maat laten maken waarin 2 flessen wijn én De Grote Hamersma 2018 kunnen. De basiskosten voor het kistje en het boek (t.w.v. € 24,95) bedragen € 24,95 (excl. wijn). Je kunt dan zelf 2 van mijn wijnen uit De Grote Hamersma voor in het kistje kiezen.

Klik hier voor meer informatie over “De Grote Hamersma” Geschenkkisten, inclusief 2 standaardkistjes met de meest populaire en hoogst scorende wijnen voor respectievelijk € 49,95 en € 69,95.

GOOD FOOD BOOK ..

Maak je Kerstgeschenk éxtra bijzonder met het fraaie kookboekje “Good Food Book en geef daarmee óók nog eens 15 maaltijden aan schoolkinderen in Malawi! Dit succesvolle boekje (wat voorheen Topkoks voor Thuiskoks heette) is uitgebracht onder initiatief van het World Food Program en bevat leuke thuis-kookbare menu’s van topkoks als Jonnie Boer, Ron Blaauw en Herman den Blijker en enkele BN’ers.

  • De meerkosten zijn gelijk aan de winkelprijs van het boekje, namelijk € 9,95.
  • Het kookboek past helaas alleen in een 3-, 4-, 5- of 6-fles luxe geschenkkistjes met scharnierdeksel.
  • Uiteraard maak ik er een beschrijving van de wijnen bij en ik geef per wijn tevens aan bij welk gerecht uit het kookboekje deze wijn het beste past.

Klik hier voor meer informatie over o.a. 2 leuke geschenkkistjes die ik heb samengesteld met het Good Food Book.

KELNERSMES MET EIGEN BEDRIJFSLOGO

Oók leuk is een kistje met een kelnersmes met eigen bedrijfslogo.

Tot slot heb ik ook nog een interessant aanbod van wat grotere flessen in Magnum of Jerobaum formaat.

KOM EVEN (VOOR)PROEVEN ..

Als je graag, eventueel samen met wat collega’s, wat wijnen wil komen (voor)proeven om zo tot de beste keuze van de wijn voor je wijngeschenk te komen, dan kan dat natuurlijk altijd.  Maak een afspraak en ik zorg dat er ook wat kleine hapjes klaarstaan om er een gezellige proeverij van te maken!

Bel (06-54702721) of mail (paul@zekvinos.nl) me gerust als je iets leuks en aparts zoekt!
Paul

Luister ook even naar m’n commercial op JammFM ..

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.