Restanten tot 40% korting!

Rek met wijnflessenIk heb ook dit jaar weer een groot aantal restant-wijnen met kortingen tot wel 40% geselecteerd! Allemaal wijnen waar ik nog maar een paar flessen van heb en/of die plaats moeten maken voor een nieuwe jaargang. Ik ben er even goed voor gaan zitten en het is een mooie lange lijst geworden! Neem hier alvast een kijkje in het overzicht van alle restanten (waaronder veel Bourgogne deze keer). Net als vorig jaar daarbij óók de zogenaamde super-interessante Restant Mysterie Mixdozen:

  • Allemaal mixdozen van 12 flessen
  • Korting oplopend tot maar liefst 40% op de normale prijs!!
  • Ik stel de dozen samen met 6 witte en 6 rode verrassingsflessen (uiteraard kun je altijd een voorkeur qua land, druif, etc. aangeven). Derhalve een unieke manier om eens wat verschillende wijnen te proberen voor een lage prijs!
  • Er zijn 4 verschillende Restant Mysterie Mixdozen:
  1. 12 Wijnen van rond de € 10,- voor € 90,- (GEMIDDELD SLECHTS € 7,50 PER FLES)
  2. 12 Wijnen van rond de € 15,- voor € 125,- (GEMIDDELD SLECHTS € 10,- PER FLES)
  3. 12 Wijnen van rond de € 20,- voor € 155,- (GEMIDDELD SLECHTS € 13,- PER FLES)
  4. 12 Wijnen van rond de € 30,- voor € 215,- (GEMIDDELD SLECHTS € 18,- PER FLES)
  • Bij voorkeur de wijn zelf even komen ophalen. Je kunt dan óók ter plekke zelf je mixdoos samenstellen!
  • Afgelopen jaren ging het heel erg hard met de restanten, dus reageer snel want: OP = helaas OP!

Esterelle (splash) Château Du Rouet 2013 HD-095DE LENTE IS BEGONNEN!

Het mooiste moment om het voorjaar écht te openen is natuurlijk dat eerste glas koele rosé in het prille voorjaarszonnetje. Zoals altijd bewaar ik wat rosé voor het geval in het nieuwe jaar de Lente eerder aanbreekt dan dat de nieuwe jaargang bij me wordt geleverd (die komt over 2 weken). Het is niet veel meer, maar graag bied ik alle fantastische Provence rosé’s van “mijn” bekende wijnhuis Château du Rouët aan met de volgende OP = OP aktie:

Zoals altijd geldt 12 halen = 11 betalen en daarbij bovendien 5% extra korting bij afname van 12 flessen, 10% bij afname van 18 flessen én 15% bij afname van 24 flessen! Als je weer 5% van die korting inlevert krijg je een MAGNUM van die rosé cadeau! Dit komt voor iedere rosé op het volgende neer:

normale prijs bij 12 flessen bij 18 flessen bij 24 flessen
Estérelle – de klassieker € 7,95 € 6,92 of

€ 7,28 met magnum cadeau

€ 6,56 of

€ 6,92 met magnum cadeau

€ 6,19 of

€ 6,56 met magnum cadeau

Belle Poule – de finesse € 11,45 € 9,97 of

€ 10,50 met magnum cadeau

€ 9,45 of

€ 9,97 met magnum cadeau

€ 8,92 of

€ 9,45 met magnum cadeau

“Natte Lunch” rosé – de lol € 9,95 € 8,66 € 8,21 € 7,75

KOM GEZELLIG WAT PROEVEN VOOR PASEN

Pasen valt vroeg dit jaar .. Normaal gesproken organiseer ik een Open Fles Middag in het weekend voor Pasen, maar dat zou voor dit jaar te vroeg zijn. Dat betekent niet dat je voor Pasen niet bij me terecht kunt om een mooie wijn uit te zoeken. Daarom ben je op zondag 20 maart van harte welkom om even langs te komen en wat lekkere wijnen te proeven. Vanaf 14.00 uur staat er in ieder geval een lekker hapje klaar en trek ik –zoals altijd- op verzoek die specifieke wijn open die je graag wilt proeven. Ik ben de afgelopen weken weer bij mijn vertrouwde wijnboeren in Italië en Frankrijk geweest en heb weer veel leuke nieuwe wijnen.

Genoeg te proeven én te beleven dus! Laat wel graag vooraf even weten dat je komt op paul@zekvinos.nl of op 06-54702721. Indien gewenst kun je wijnen direct kopen en meenemen.

Let op! Kun je niet komen, maar wil je wel graag wat lekkere wijnen voor Pasen bestellen? Geen probleem, ik adviseer je graag met een persoonlijk aanbod!

PS: op zondag 17 april organiseer ik weer een échte Open Fles Middag, dus noteer die datum alvast in je agenda.

Hopelijk tot snel en misschien tot zondag,
Paul

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Franse Wijnen, Italiaanse Wijnen, Rode Wijnen, Rosé, Witte Wijnen. Bookmark de permalink.