GAAT NIET DOOR!! Open Fles BBQ op Vaderdag 19 juni a.s.

grote fles wijnIeder jaar stuur ik rond Vaderdag een mailing met als titel “Groot, Groter, Grootst .. voor Grote Mannen!” waarin ik als cadeau suggestie voor “hem” al m’n grote (magnums/dubbele fles) en nóg grotere flessen (jeroboams/3 liter) en het inmiddels geroemde Vaderdag 3B Verwenpakket aanbiedt. Misschien weet je het nog wel met die foto van dat kleine obertje die een gigantische grote fles oppoetst .. Hou deze mailing ook dit jaar in de gaten, niet alleen vanwege het unieke aanbod van grote flessen maar ook omdat ik er dit jaar op Vaderdag (zondag 19 juni a.s.) een speciale Open Fles Middag met BBQ organiseer waar een aantal wijnen die ik in grootformaat verkoop te proeven zijn.

Ik denk dat dit bij uitstek een leuk uitje is om een vader (én iedereen die dit leuk vindt) op te trakteren!

Foto raam Station Abcoude De Witte Dame.. Helaas NIET in Boutique Hotel De Witte Dame ..

In een eerdere email had ik aangekondigd dat deze wijn-BBQ zou plaatsvinden bij het zojuist geopende Boutique Hotel De Witte Dame in het voormalige oude stationsgebouw in Abcoude. Echter, daar hebben ze het sinds de opening een paar weken geleden al zo gigantisch druk, dat het niet gaat lukken om daar een gezellige proeverij te houden. Jammer, maar op zich een goed teken dat het goed gaat bij De Witte Dame en ik kan iedereen zeker van harte aanraden om er een keertje langs te gaan voor een lunch en/of een mooi glas wijn (uiteraard een fijne selectie wijnen van ZekVinos).

.. Dan “maar” gewoon –zoals altijd- bij mij thuis ..

Vandaar dat ik deze speciale Open Fles Middag met BBQ gewoon bij mij thuis (Winkeldijk 43 in Abcoude) zal houden. Op zondag 19 juni van 14.00 tot 18.00 uur ben je van harte welkom om vrijblijvend (en kosteloos!) even langs te komen en lekker ontspannen zo’n 20-30 wijnen te proberen en je gezellig oriënteren op een mooie wijnkeuze voor de komende Zomer! Het lijkt erop dat het redelijk mooi weer wordt en in dat geval staan de wijnen buiten klaar in de boomgaard!

.. Speciaal voor Vaderdag: échte mannen-wijnen en gegrild vlees ..

Nogmaals: deze Open Fles middag zal een speciaal Vaderdag-tintje krijgen, dus:

  • bbq en wijnEen selectie van wijnen waar met name mannen blij van worden .. dus het wat zwaardere werk, maar ook de lekker doordrinkbare wijnen voor de komende zomer!
  • Een aantal van deze wijnen zijn ook in grootformaat te koop, dus als hij iets écht lekker vindt zou je hem meteen een zo’n Groot-Groter-Grootst-fles voor Vaderdag cadeau kunnen doen ..
  • En om de verwennerij helemaal compleet te maken .. een gezellige BBQ waarop ‘gewoon’ lekker vlees zal worden gegrild! Ideaal dus ook om de wijnen in combinatie met het vlees te proeven!

Graag even laten weten als je komt!

Genoeg te proeven én te beleven dus! Nogmaals, deelname is kosteloos, maar laat wel graag vooraf even weten dat je komt op paul@zekvinos.nl of op 06-54702721. Indien gewenst kun je wijnen direct kopen en meenemen.

Let op! Kun je niet komen, maar wil je wel graag wat lekkere wijnen bestellen? Geen probleem, ik adviseer je graag met een persoonlijk aanbod!
Hopelijk tot volgende week zondag,
Paul

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Franse Wijnen, Italiaanse Wijnen, Rode Wijnen. Bookmark de permalink.