Mysterie Mixdozen en Restanten!

De kop is eraf van het nieuwe jaar! Ik kan met ZekVinos wéér terugkijken op een succesvol 2018 en uiteraard gaat 2019 ook veel moois brengen ..

  • Groei gaat door! .. Hoewel ik zelf soms denk dat het maximale wel bereikt is, is ZekVinos het afgelopen jaar toch weer 20% in verkopen gestegen! Nog steeds vinden meer mensen de weg naar “mijn” wijnen, maar de groei van het afgelopen jaar heb ik met name te danken aan de betere horeca in Amsterdam. Dus vraag gerust waar je mijn wijnen kunt drinken en ga dan gewoon eens een keertje gezellig eten bij één van mijn klanten!
  • DE BANQ!? .. Uiteraard heeft het tweede jaar van het DE BANQ (www.debanq.nl), het inmiddels bekende pop-up restaurant in Ouderkerk aan de Amstel waar ik bij ben betrokken, ook veel goeds gebracht. En hoewel we wisten dat dit avontuur een tijdelijk karakter zou hebben komt het daadwerkelijke einde op 30 juni van dit jaar toch ook weer snel. Dus .. als je nog niet bent geweest of graag zoveel mogelijk nog van DE BANQ wil genieten, kom dan snel want voor je het weet is het 30 juni!
  • Nieuw!! .. Ik ben afgelopen jaar begonnen met de import van een leuk nieuw wijnhuis in Umbrië, Tenuta di Salviano. Kijk even op www.salviano.it voor een impressie van dit prachtige domein in Italië. Salviano is eigendom van Guido Orzalesi en hem ken ik weer van de tijd dat hij bij Altesino werkte, een ander vertrouwd huis uit mijn assortiment. Ik importeer 2 witte en 2 rode wijnen van Salviano en als je deze eens wilt proberen, neem dan een proefpakket met 10% korting voor € 43,95.
  • Restanten! .. Zoals gebruikelijk werk ik aan het begin van een nieuw jaar altijd m’n restantenlijst bij. Klik hier voor een overzicht. Veel mooie en leuke wijnen met aantrekkelijke kortingen. Net als vorige jaren kun óók weer kiezen voor de super-interessante Restant Mysterie Mixdozen met kortingen oplopend tot 40%. En check ook even het aanbod van de laatste flessen rosé .. want voor je het weet is het alweer lente!!
  • Magisch 2015 .. Ik heb het al eerder gememoreerd: 2015 was een absolute en unieke topjaargang. Hoewel ik van veel wijnen al door jaargang 2015 heen ben, zijn er juist andere –en veelal de mooiere- waarvan jaargang 2015 juist nu pas beschikbaar komt. Als je het leuk vindt om eens wat verschillende wijnen van deze fantastische jaargang te proberen heb ik 2 leuke mixdoosjes van 6 flessen met wederom 10% korting: mixdoos “2015-leuk” voor € 75,- en mixdoos “2015-top” voor € 250,-

Hopelijk tot snel weer in het nieuwe jaar!

Paul

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Franse Wijnen, Italiaanse Wijnen, Rode Wijnen, Rosé, Witte Wijnen. Bookmark de permalink.