Leuke aparte wijngeschenken!

De Feestdagen komen er weer aan! Altijd een mooie tijd, toch?

Mocht je overwegen je zakenrelaties, personeel, familie, vrienden of wie dan ook een wijngeschenk te geven, dan weet je me hopelijk te vinden! Klik hier voor m’n folder ..
Ik kan zowel standaard als maatwerk wijngeschenken samenstellen, afhankelijk van persoonlijke wensen en budget. Zoals altijd is alles bespreekbaar.

Maar, zoals je van mij gewend bent, heb ik natuurlijk ook een aantal leuke en aparte wijngeschenken!

0636 Omslag DGH 10.1.inddWat dacht je van de De Grote Hamersma Geschenkkist, een heel origineel wijngeschenk waarin het boek van Hamersma plus 2 van mijn wijnen uit het boek kunnen. Het is uiteraard mogelijk om naar eigen keuze 2 wijnen erin te stoppen, maar ik heb ook 2 standaardkistjes met korting: één met de 2 meest populaire witte en rode wijn voor € 49,95 per kist en één met de hoogst scorende witte en rode wijn voor € 84,95. Kijk hier voor meer info over de Hamersma geschenkkist.

good-food-book_cover_3_recht_480.. òf óók leuk: een wijnkistje (vanaf 3 flessen) met het Good Food Book (een fraai kookboekje met menu’s van topkoks als Jonnie Boer, Ron Blaauw en “mijn” koks Guillaume Beer/Freek van Noortwijk; waarmee je óók nog eens 40 maaltijden aan schoolkinderen in Malawi doneert!

Als je een beetje op tijd bent is het ook mogelijk om het kistje te voorzien van je eigen bedrijfslogo, dat ziet er altijd nét even wat meer persoonlijk uit!

kelnersmes-374037Ik heb de laatste jaren voor veel klanten een kelnersmes met een eigen logo laten maken en dat is door hun relaties met veel enthousiasme ontvangen! Misschien ook iets voor jouw bedrijf?!

Tot slot heb ik natuurlijk ook nog een interessant aanbod van wat grotere flessen in Magnum of Jerobaum formaat.

Als je graag, eventueel samen met wat collega’s, wat wijnen wil komen (voor)proeven om zo tot de beste keuze van de wijn voor je wijngeschenk te komen, dan kan dat natuurlijk altijd.  Maak een afspraak en ik zorg dat er ook wat kleine hapjes klaarstaan om er een gezellige proeverij van te maken!

Bel (06-54702721) of mail (paul@zekvinos.nl) me gerust als je iets leuks en aparts zoekt!
Paul

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Bubbels, Franse Wijnen, Italiaanse Wijnen, Rode Wijnen, Witte Wijnen. Bookmark de permalink.