Lazy Lente Lunch – zondag 29 maart a.s.

Uitnodiging Lazy Lente Lunch 29 maart 2015 (lage resolutie)

Het zal je zeker niet ontgaan zijn .. De Lente Is Begonnen!

Altijd weer héérlijk toch!? En dat moet gevierd worden! Met een mooie, leuke, gezellige Lazy Lente Lunch!

Op zondag 29 maart a.s. zal de schitterende landelijke omgeving van B&B Villa Oldenhoff van Han en Suzanne van Blokland wederom het decor zijn van een onvergetelijke wijn / spijs lunch die volledig op de Lente geïnspireerd zal zijn. Vaste chef Simon de Winter van XIOM Food & Events gaat werken met (misschien al) asperges, lamsvlees en lekkere voorjaarsingrediënten en wijnimporteur Paul Zekveld van ZekVinos zal dit alles compleet maken met de lekkerste voorjaarswijnen.

De Lazy Lente Lunch wordt vooraf gegaan door een kleine wijnproeverij, waarvan een bij het menu passende selectie zal worden doorgedronken tijdens de lunch. Mocht je een andere wijn van de proeverij bij het eten willen drinken, dan is het uiteraard altijd mogelijk om deze bij te kopen.

Springend lammetjeWe beginnen om 12.30 uur en gaan het dan lekker rustig aan doen en er een mooie middag van maken. Wat is er nu niet leuker dan een luie lente zondagmiddag op déze manier door te brengen en even lekker in het nieuwe zonnige seizoen te komen ..?

Er zijn maximaal 50 plaatsen voor deze unieke lunch en de kosten bedragen slechts € 50,- pp voor de lunch, de wijnproeverij en de wijnen aan tafel.

Aanmelden kan het beste via paul@zekvinos.nl en we zullen daarna zo snel mogelijk laten weten of er nog plaats is. Ter bevestiging zal ook een factuur worden gestuurd.

Héél graag ontvangen we je op zondag 29 maart om 12.30 uur!
Paul, Simon, Han en Suzanne

—————————————————————————————–

Graag attendeer ik je aansluitend nog op een paar leuke aanbiedingen die ik op dit moment heb:

  • Rouet-1Het mooiste moment om het voorjaar écht te openen is natuurlijk dat eerste glas koele rosé in het prille voorjaarszonnetje. Zoals altijd bewaar ik wat rosé voor het geval in het nieuwe jaar de Lente eerder aanbreekt dan dat de nieuwe jaargang bij me wordt geleverd (die komt over 3 weken). Het is niet veel meer, maar graag bied ik jaargang 2013 van alle fantastische Provence rosé’s van “mijn” bekende wijnhuis Château du Rouët aan met de volgende OP = OP aktie:

Zoals altijd geldt 12 halen = 11 betalen en daarbij bovendien 5% extra korting bij afname van 12 flessen, 10% bij afname van 18 flessen én 15% bij afname van 24 flessen! Dit komt voor iedere rosé op het volgende neer:

normale prijs bij 12 flessen bij 18 flessen bij 24 flessen
Estérelle – de klassieker € 7,95 € 6,92 € 6,56 € 6,19
1840 – de traditie € 9,45 € 8,23 € 7,80 € 7,36
Belle Poule – de finesse € 10,95 € 9,54 € 9,03 € 8,53
Fréjus – de Top € 12,95 € 11,28 € 10,68 € 10,09

 

  • DSC08600Wellicht geniet je al wel lekker van de Lente, maar droom je óók nog een beetje terug naar de Wintersport-vakantie waar je misschien afgelopen Krokusvakantie bent geweest. Het is in dat geval immers nog maar 2 weken geleden dat je gewoon nog in de sneeuw stond .. J! Ik heb daarom een speciaal Wintersport-Wijnpakket samengesteld waarmee je al wijn-drinkend (en dat kan gewoon ook in de zon hoor!) nog even na kunt genieten van die tijd in de bergen.

Nageniet-Wintersport-Wijnpakket – € 59,95 (12% korting) met daarin 6 wijnen die je tijdens je Wintersport zou kunnen hebben gedronken, zoals (wit) een Grüner Veltliner in Oostenrijk, een Pinot Grigio in Italië of een Viognier in Frankrijk en (rood) een Vernatsch in Oostenrijk, een Nebbiolo in Italië of een Syrah in Frankrijk. Voor € 84,95 (ook 12% korting) vervang ik in dit pakket één witte en één rode wijn door een serieuze topper voor als je serieus wilt nagenieten .. J

 

  • Brunello AltesinoTot slot: Ik heb onlangs mijn vaste klanten van de onweerstaanbare Brunello di Montalcino van wijnhuis Altesino in Montalcino / Toscane bericht over de binnenkomst van de nieuwe jaargang 2010 van deze wijn. Tijdens de afgelopen Feestdagen had ik al een Kerstkaart van Altesino ontvangen waarop stond: “Merry Christmas and A Happy Brunello 2010”. Leuk gevonden toch!? Echter, naar nu blijkt is er rond de jaargang 2010 van de Brunello’s een soort hype ontstaan nadat wereldwijd wijnschrijvers over elkaar heen buitelden om deze de hemel in te prijzen. En inderdaad, de jaargang 2010 van de Brunello van Altesino is inderdaad fantastisch en misschien wel beter dan ooit! Brunello’s zijn nooit goedkoop en deze kost dan ook € 32,95 per fles.Ik heb echter tot eind maart een exclusieve Introductie-aanbieding met korting én veel gratis cadeauflessen. Kijk even hier als je er meer over wilt weten en misschien is dit een leuke gelegenheid om deze topper ook eens te proberen …

OK, dat was het! Tot snel!
Paul

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Bubbels, Franse Wijnen, Italiaanse Wijnen, Rode Wijnen, Rosé, Witte Wijnen. Bookmark de permalink.