Koop ‘m niet! De Grote Hamerma 2015 ..

DGH 2015 Wij staan erin! poster (laagste resolutie).. maar krijg ‘m cadeau!

Vanaf vandaag ligt ie weer in de winkel, de jaarlijkse wijnbijbel annex -encyclopedie van de bekende wijnschrijver Harold Hamersma. In dit boek staan alle wijnen die er toe doen in Nederland en het is inmiddels genoegzaam bekend dat óók mijn wijnen daartoe behoren .. met hele hoge scores! Het begon allemaal eind vorig jaar toen Harold mij de simpele woorden “ik sta al bij de deur” mailde op mijn vraag of hij geïnteresseerd was om mijn wijnen te proeven ..

In totaal staan er 26 wijnen in van ZekVinos waarvan er maar liefst 12 een score van rond de 9 hebben! Bovendien zijn 3 wijnen opgenomen in de illustere en felbegeerde Top 100 van Hamersma!

Wil je alvast even kijken hoe m’n wijnen op de door Harold toepasselijke wijze zijn becommentarieerd? Kijk dan even hier.

De Grote Hamersma 2015 is in de boekhandel te koop voor € 19,95 maar je hoeft ‘m niet te kopen .. Ik geef het boek namelijk cadeau bij:

Het “De Grote Hamersma 2015” pakket dat ik zelf heb samengesteld met mijn 12 meest representatieve en best scorende wijnen uit het boek. Dit pakket kost € 195,- .. een kleine investering in een paar héle grote wijnen!

Een bestelling van minimaal 12 flessen van mijn wijnen uit De Grote Hamersma 2015. Stel zelf een pakket van minimaal 12 wijnen samen. Je zal er veel bekende namen tegenkomen, dus je favoriete wijn zal er zeker bij zitten.

harold_hamersma_cijfer_9+Bovendien 10% “winnaarskorting” op mijn wijnen uit de Top 100 van Hamersma, 2 rode wijnen uit Noord-Italië, de verrassende Riserva Valtellina Superiore van Mamete Prevostini (€ 23,95) die het afgelopen weekend in de NRC stond, de onweerstaanbare Albareda Sforzato di Valtellina  van Mamete Prevostini (€ 37,95) en nog een witte Bourgogne-chardonnay, de klassieke Pouilly-Fuissé 2011 (€ 13,95) van Domaine les Vieux Murs. (toevallig heb ik van al die wijnen ook nog magnums, daarvoor geldt die winnaarskorting uiteraard ook!)

Liever eerst proeven?
Kom dan a.s. zondag naar “De Grote Hamersma 2015, The Best Of .. Alle 36 Goed!” proeverij in Restaurant Le Garage in Amsterdam. Samen met 3 andere wijnimporteurs laat ik dan m’n beste wijnen uit De Grote Hamersma 2015 proeven! Klik hier voor de proeflijst van a.s. zondag. Het wordt héél gezellig met niet alleen mooie wijnen, maar ook lekkere hapjes, een jazz-bandje en aansluitend mogelijkheid om te blijven eten. We zitten al aan meer dan 150 aanmeldingen, maar er is nog plaats! Meer info op mijn website en aanmelden bij marieke@desmaakimporteur.nl

Tot zondag!?
Paul

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Franse Wijnen, Italiaanse Wijnen, Rode Wijnen, Rosé, Witte Wijnen. Bookmark de permalink.