Ik ben weer thuis!

Oók een lekkere vakantie gehad? Ik wel! En ik heb direct weer wat leuk wijnnieuws ..

Vlak voor m’n vakantie had ik een aantal interessante Eindelijk-Zomer-Vakantie-Wijn-Voordeel”-aanbiedingen. Ik kon wel merken dat heel veel mensen hier serieus aan toe waren, want het liep storm! Speciaal om dat lekkere vakantie- én zomergevoel nog even vast te houden heb ik besloten de aanbieding te verlengen t/m 18 augustus a.s.! Om welke wijnen ging het ook alweer .. klik hier!

Maremma

Wij zijn dit jaar op vakantie geweest in Italië ..
Altijd een fantastisch land om de zomer te vieren! Ik heb natuurlijk ook wat wijnboeren bezocht en een aantal leuke nieuwe wijnen ontdekt! Italiaanse wijnen blijven altijd verrassen en dat maakt ze ook zo leuk en bijzonder! Wil je je ook eens laten verrassen met wat Italië op wijngebied allemaal te bieden heeft? Probeer dan eens één (of meer) van de volgende “Mijn Vakantie in Italië” proefdozen! De korting is steeds gelijk aan de gemiddelde prijs per fles ..

imagesCA3YMDJ43 flessen wit en 3 flessen rood van “Mijn Vakantie in Italië” met een gemiddelde prijs van € 10,- met 10% korting!

3 flessen wit en 3 flessen rood van “Mijn Vakantie in Italië” met een gemiddelde prijs van € 15,- met een mooie 15% korting!

3 flessen wit en 3 flessen rood van “Mijn Vakantie in Italië” met een gemiddelde prijs van € 20,- met een nog mooiere 20% korting!

3 flessen wit en 3 flessen rood van “Mijn Vakantie in Italië” met een gemiddelde prijs van € 25,- met (je raadt het al ..) maar liefst 25% korting!

(NB: deze aktie loopt ook t/m 18 augustus)

Vrijdag 6 september a.s.: Culinaire BBQ met (na)Zomerse wijnen!
Bart-van-OijenSamen met topkok Bart van Oijen ga ik het nóg een keer proberen na de afgelasting van 21 juli j.l. vanwege het slechte weer. Dezelfde opzet, tijden en kosten (€ 35,- pp) maar dan hopelijk wél met mooi weer! Je kunt je nog steeds opgeven voor deze nieuwe datum, maar doe dit snel want het loopt al redelijk vol! Laat dit dan per ommegaande mail weten. Klik hier voor meer info.

Kom gerust langs om wat wijnen te proeven ..
Het is nog steeds vakantie en mooi weer. Dus als je zin en tijd hebt, kun je altijd even langskomen om een wijntje te proeven of te drinken en gezellig bij te praten. Laat graag wel vooraf even weten (op paul@zekvinos.nl of 06-54702721) wanneer je wilt komen.

Dat was het weer! Tot snel!
Paul

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Franse Wijnen, Italiaanse Wijnen, Rode Wijnen, Rosé, Witte Wijnen. Bookmark de permalink.