GEZELLIG! Open Fles Middag Zondag 21 april

Riserva wijngaard DirupiIk ben net weer terug van een leuke wijnreis in Italië en Frankrijk en wil je graag de mooie wijnen laten proeven die ik heb meegenomen ..

Vandaar dat ik je nog even herinner aan de Open Fles Middag die ik a.s. zondag 21 april wederom organiseer. Vanaf 15.00 tot 18.00 uur ben je uiteraard van harte welkom om vrijblijvend even langs te komen bij het inmiddels populaire en voor velen bekend gezellig middagje wijn proeven bij mij thuis (Winkeldijk 43 in Abcoude). Lekker ontspannen en onder het genot van wat charcuterie en kaas (nieuwe) wijnen proberen en je gezellig oriënteren op een mooie wijnkeuze voor de komende Lente!

In de proeflijst kun je alvast kijken welke wijn ik zal open trekken (klik hier om de proeflijst te bekijken) met o.a.:

Natuurlijk alle drie de onweerstaanbare Provence rosé’s van Château du Rouët.

riquewihrTwee knisperfrisse voorjaarswijnen uit de Elzas (Pinot Blanc en Pinot Gris Grand Cru!) van Ruhlmann-Dirringer.

NIEUW: mijn meest recente ontdekking: drie fantastische biologische rode wijnen uit Valtellina (Noord-Italië) van Dirupi.

De wederom zeer geslaagde nieuwe jaargang 2010 van de San Lorenzo Sassella Valtellina Superiore van Mamete Prevostini. En ook zijn andere populaire wijnen zoals de Opera Bianco, de Botonero, de Grumello en de Sommarovina.

Bourgogne Meo CamuzetOok de fraaie nieuwe jaargang 2010 van de Bourgogne rouge van het tophuis Méo-Camuzet in Vosne-Romanée.

Heerlijke rode lente-wijnen .. de boerse biologische Fleurie’s van Domaine de la Grand’Cour.

NIEUW uit Portugal .. ook wel de Portugese Meursault genoemd: De Esporão Reserva Branco 2011.

De complete reeks biologische Cévennen-wijnen die ik importeer van voormalig sterrenkok Philippe Nusswitz, met o.a. Pélous blanc en rouge, Orénia blanc en rouge en de zeldzame maar heerlijke rode “Il était une fois en Cévennes” Histoire No 3.

Villa SandiEN .. tot slot, omdat we bijna kunnen proosten op de nieuwe Koning .. de Villa Sandi Il Fresco Spumante Brut Prosecco; een kwaliteits-prosecco die gemaakt wordt als champagne!

En, zoals altijd trek ik op verzoek óók graag een specifieke wijn open die je graag zou willen proeven.

Deelname is kosteloos, maar laat wel graag vooraf even weten dat je komt op paul@zekvinos.nl of op 06-54702721. Indien gewenst kun je wijnen direct kopen en meenemen.

Let op! Kun je niet komen, maar wil je wel graag wat lekkere wijnen bestellen? Geen probleem, ik adviseer je graag met een persoonlijk aanbod!

Hopelijk tot a.s. zondag alvast op de Open Fles Middag!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Bubbels, Franse Wijnen, Italiaanse Wijnen, Rode Wijnen, Rosé, Witte Wijnen. Bookmark de permalink.