Kerstgeschenken 2020

Kerstpakketten 2012-3De Feestdagen .. Altijd een drukke periode, maar ook altijd een mooi moment om het jaar mooi en hopelijk zorgeloos af te sluiten! Tijd ook om je hard werkende personeel, je goede klanten en/of andere waardevolle zakelijke relaties te bedanken voor hun bijdrage dit jaar.

Een mooie fles wijn is toch nog steeds en altijd een zeer geslaagd Kerstgeschenk! Zeker als deze wijn zorgvuldig geselecteerd is en de kwaliteit vertegenwoordigt waar je zelf voor staat!

ZekVinos regelt dit uiteraard graag voor je en ik kan zowel standaard als maatwerk Kerstgeschenken samenstellen, afhankelijk van persoonlijke wensen en budget. Ook is het mogelijk je kistjes te voorzien van je eigen bedrijfslogo.

Graag wijs ik je op de speciale Kerstgeschenken met òf De Grote Hamersma 2019 (de jaarlijkse wijnbijbel annex -encyclopedie van de bekende wijnschrijver Harold Hamersma waarin dit jaar veel van mijn wijnen hoog scoren) òf het Good Food Book (een fraai kookboekje met menu’s van topkoks als Jonnie Boer, Ron Blaauw en Herman den Blijker; waarmee je óók nog eens 15 maaltijden aan schoolkinderen in Malawi doneert)!

Oók leuk is een kistje met een kelnersmes met eigen bedrijfslogo. Tot slot heb ik ook nog een interessant aanbod van wat grotere flessen in Magnum of Jerobaum formaat.

6-fles scharnierkistDIVERSE GESCHENKKISTJES

Ik heb diverse geschenkkistjes die je geheel naar eigen wens kunt vullen met je eigen voorkeurswijnen (naar keuze wit, rood, champagne en/of dessertwijn; tevens naar keuze land en streek). Naast de normale prijs voor de desbetreffende wijn komt daar dan het volgende aan meerkosten (incl. BTW) bij:

1-fles geschenkistje met schuifdeksel                                         € 3,50
1-fles luxe geschenkkistje met scharnierdeksel                        € 5,50
2-fles geschenkistje met schuifdeksel                                         € 5,-
2-fles luxe geschenkkistje met scharnierdeksel                        € 8,-
3-fles geschenkkist met schuifdeksel                                          € 9,-
3-fles luxe geschenkkistje met scharnierdeksel                        € 10,-
4-fles luxe geschenkkistje met scharnierdeksel                        € 12,50
5-fles geschenkkist met schuifdeksel                                          € 10,-
6-fles luxe geschenkkistje met scharnierdeksel                        € 15,-

Uiteraard voeg ik naar wens een korte beschrijving van de wijnen toe, indien gewenst op je eigen briefpapier en mogelijk ook aangevuld met je eigen boodschap. Tot slot kan het kistje tegen een kleine meerprijs worden bedrukt met het eigen bedrijfslogo.

DE GROTE HAMERSMA GESCHENKKIST ..

Zoek je een origineel en uniek wijngeschenk? Dan is “De Grote Hamersma” Geschenkkist misschien een leuk idee! Ook voor 2019 is hij er weer: De Grote Hamersma. De jaarlijkse wijnbijbel annex -encyclopedie van de bekende wijnschrijver Harold Hamersma. In dit boek staan alle wijnen die er toe doen in Nederland en het is inmiddels genoegzaam bekend dat óók mijn wijnen daartoe behoren .. In totaal staan er meer dan 82 wijnen in van ZekVinos, waarvan er maar liefst 82 (dus allemaal!) een score van rond de 9 hebben! Bovendien zijn enkele wijnen opgenomen in de illustere en felbegeerde Top 100 van Hamersma!

Ik heb een speciaal wijnkistje op maat laten maken waarin 2 flessen wijn én De Grote Hamersma 2019 kunnen. De basiskosten voor het kistje en het boek (t.w.v. € 26,95) bedragen € 29,95 (excl. wijn). Je kunt dan zelf 2 van mijn wijnen uit De Grote Hamersma voor in het kistje kiezen.

Ik heb om het makkelijke te maken 2 “standaard” kistjes bedacht die áltijd goed zijn:

“De Grote Hamersma” Geschenkkist met de 2 meest populaire witte en rode wijn

Slechts € 49,95*

Als je niet alleen een origineel maar ook een echt serieus wijngeschenk overweegt, dan moet je natuurlijk een kistje met mijn hoogst scorende (9+) witte en rode wijn uit de Top 100 van Hamersma nemen!

“De Grote Hamersma” Geschenkkist met de hoogst scorende witte en rode wijn!

Slechts € 69,95*

Klik hier voor meer informatie over “De Grote Hamersma” Geschenkkisten.

*) NB: bij grotere aantallen zijn uiteraard interessante kortingen mogelijk.

GOOD FOOD BOOK ..

Maak je Kerstgeschenk éxtra bijzonder met het fraaie kookboekje “Good Food Book en geef daarmee óók nog eens 15 maaltijden aan schoolkinderen in Malawi! Dit succesvolle boekje (wat voorheen Topkoks voor Thuiskoks heette) is uitgebracht onder initiatief van het World Food Program en bevat leuke thuis-kookbare menu’s van topkoks als Jonnie Boer, Ron Blaauw en Herman den Blijker en enkele BN’ers.

  • De meerkosten zijn gelijk aan de winkelprijs van het boekje, namelijk € 9,95.
  • Het kookboek past helaas alleen in een 3-, 4-, 5- of 6-fles luxe geschenkkistjes met scharnierdeksel.
  • Uiteraard maak ik er een beschrijving van de wijnen bij en ik geef per wijn tevens aan bij welk gerecht uit het kookboekje deze wijn het beste past.

kelnersmes-374037KELNERSMES MET EIGEN BEDRIJFSLOGO

Een leuke toevoeging aan ieder kistje is een fraai kelnersmes met eigen bedrijfslogo. Ik werk met een kwalitatief goed kelnersmes met een zogenaamde 2-traps opener. Uit eigen ervaring weet ik dat je hiermee het prettigst flessen kunt ontkurken. Iedereen vindt dit altijd een leuk en vooral ook handig geschenk, waarvan je zeker weet dat het vaak gebruikt zal worden en daarmee je bedrijfsnaam dus altijd op een mooi moment onder de aandacht komt!

De totale meerkosten voor een kelnersmes met bedrijfslogo bedragen ongeveer € 5,-

MAGNUMS EN JEROBAUMS

Groot, Groter, Grootst! Als je overweegt een wat meer imposant gebaar te maken met Kerst, dan zou je kunnen overwegen om eens een mooie Magnum (= dubbele fles) of, als je je echt wilt uitsloven .. een imposante Jerobaum (= dubbele magnum, dus 4 flessen / 3 liter!) te geven. Het is echt een heel leuk cadeau om te geven en om te krijgen!

Een Magnum of Jerobaum is namelijk méér dan een grote fles wijn! Het is robuust en ziet er altijd imposant uit. Het is feestelijk en iedereen wordt blij als je een Magnum of Jerobaum cadeau krijgt!

PeccheninoIk heb van de meeste populaire en betere wijnen uit mijn assortiment Magnum’s en Jerobaum’s op voorraad en ze komen altijd in mooie geschenkverpakkingen. De prijzen voor een Magnum variëren tussen € 25,- en € 100,- en voor een Jerobaum tussen € 100,- en € 200,-. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden of kom een keer zelf even kijken.

STANDAARD GESCHENKKISTJES

Om het je makkelijk te maken heb ik enkele standaard geschenkkistjes samengesteld met feestelijke, betaalbare en vooral mooie kwaliteitswijnen uit mijn assortiment. De prijzen variëren tussen € 19,95 en € 39,95.

VERZENDEN

Indien gewenst kan ik je Kerstgeschenken ook verzenden. Reken daarbij op verzendkosten vanaf ongeveer € 10,- per pakket van 1, 2 of 3 flessen en € 15,- voor grotere pakketten.

Saint Amour-1VOORPROEVEN?

Tot slot: als je graag, eventueel samen met wat collega’s, wat wijnen wil komen (voor)proeven om zo tot de beste keuze van de wijn voor het Kerstgeschenk te komen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Maak een afspraak en ik zorg dat er ook wat kleine hapjes klaarstaan om er een gezellige proeverij van te maken!

Interesse? Neem dan contact met me op: paul@zekvinos.nl of 06-54702721

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *