De Feestdagen met ZekVinos ..

paul-en-vincent-boyerDe Feestdagen komen er weer aan!
Tijd om 2016 mooi en feestelijk af te sluiten!
Met een mooi glas wijn .. zoals altijd uiteraard!
Of geef een fraai wijn-Kerstgeschenk.

En, weet je al wàt je gaat drinken? Nee? Daar kan ik je natuurlijk altijd bij helpen ..!

 

De komende tijd kun je op ieder moment langskomen om wat mooie feestelijke wijnen uit te zoeken en te proeven. Vanzelfsprekend staat er wat lekkere charcuterie, kaas en brood op tafel om je smaak op niveau te houden. Het is voor mij wel handig als ik vooraf weet wanneer je wil komen, laat dat dan even weten op paul@zekvinos.nl of 06-54702721.

Heb je al ideeën over wat je gaat eten tijdens de Feestdagen? Laat me dat dan even weten en dan kijken we samen -al proevend natuurlijk- welke wijnen goed bij jouw gerechten passen! Vanzelfsprekend, en juist voor de Feestdagen, trek ik graag wat meer specifieke wijnen open die je graag wilt proeven om een juiste wijnkeuze te maken bij je Kerstdiner.

En heb je door alle drukte geen tijd om langs te komen, geen probleem! Stuur me dan gewoon een mailtje of bel me even zodat ik je wat passende suggesties kan geven. Ik zorg vervolgens dat je wijnen op een voor jou geschikt moment thuis worden bezorgd.

Paul met MameteHoewel het niet mijn gewoonte is je te overstelpen met emails zal ik de komende tijd regelmatig een paar specifieke wijnen en hun wijnmakers onder de aandacht brengen. Allemaal wijnen die met de Feestdagen niet zullen misstaan, zoals bijvoorbeeld enkele klassiekers uit de Bourgogne (zoals van Vincent Boyer van de foto hierboven) en toppers uit Italië. Van ieder wijnhuis geef ik je een overzicht van de wat meer betaalbare wijnen maar ook de wat duurdere serieuze wijnen én -als ik ze heb- ook hun wijnen in grootformaat. Vanzelfsprekend heb ik daarbij ook wat interessante aanbiedingen en kortingen!

kistjes-met-good-food-bookTot slot heb ik weer wat leuke Kerstgeschenken bedacht. Mocht je overwegen je zakenrelaties, personeel, familie, vrienden een wijngeschenk te geven, dan weet je me hopelijk te vinden! Klik hier voor m’n folder met de mogelijkheden. Graag wijs ik je op de speciale Kerstgeschenken met òf De Grote Hamersma 2017 (de jaarlijkse wijnbijbel annex -encyclopedie van de bekende wijnschrijver Harold Hamersma waarin dit jaar veel van mijn wijnen hoog scoren) òf het Good Food Book (een fraai kookboekje met menu’s van topkoks als Jonnie Boer, Ron Blaauw en Guillaume de Beer/Freek van Noortwijk; waarmee je óók nog eens 40 maaltijden aan schoolkinderen in Malawi doneert)!

Nou, genoeg te beleven op wijngebied de komende tijd! Ik sta voor je klaar!!

Hopelijk zie ik je de komende dagen voor Kerst .. ?
Paul

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Bubbels, Franse Wijnen, Italiaanse Wijnen, Rode Wijnen, Witte Wijnen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *